KVALITET PO MJERI KUPACA

Od servisera do lidera na tržištu

Naša priča započinje kao mali servis za popravku suncobrana, ali brzo smo postali ključni partner poznatih evropskih proizvođača. Kroz dugogodišnje analize, istraživanja i pripreme, donijeli smo odluku da na domaćem tržištu predstavimo naš proizvod – suncobran FORESTINO, koji je rezultat našeg vlastitog rada i predstavlja vrhunski proizvod.

Nakon godina održavanja uvezenih suncobrana, stekli smo značajno znanje, iskustvo i povjerenje naših domaćih i stranih partnera. Pažljivo prateći potrebe tržišta i suočavajući se sa svim izazovima u održavanju i korišćenju suncobrana, odlučili smo da ponudimo jedinstven proizvod tržištu Crne Gore. To su naši suncobrani, malih serija vrhunskog kvaliteta i jednostavne upotrebe. Dostupni su u različitim varijantama, veličinama i oblicima, prilagođeni potrebama Vašeg prostora, a istovremeno ih karakteriše dugotrajnost.

Svi naši proizvodi dolaze uz jednogodišnju ili dvogodišnju garanciju (u zavisnosti od tipa), što znači da garantujemo brzu i efikasnu eliminaciju eventualnih problema. Takođe, objezbijedili smo podršku nakon kupovine i dostupnost rezervnih dijelova i nakon isteka garancijskog perioda, što osigurava dugoročno zadovoljstvo naših kupaca.

Prilagođen dizajn

Proizvode vrhunskog kvaliteta i jednostavnog načina upotrebe, suncobrane, pergole i namještaj proizvodimo u više različitih tipova, veličina i oblika, koje možemo proizvesti i prema potrebama Vašeg prostora

Vrhunski kvalitet

Zajednička karakteristika svih naših proizvoda je visok kvalitet, moderan dizajn i višegodišnja trajnost. Sve nabrojano, našu ponudu čini nemjerljivo vrijednom i jedinstvenom u Crnoj Gori.

Besplatan servis

Naš servis uvijek je spreman, da sve eventualne kvarove na našim proizvodima, otkloni u najkraćem roku, na čitavoj teritoriji Crne Gore. Svojim kupcima dajemo garanciju.

Reciklaža

Poslije isteka vijeka korišćenja, od svih naših kupaca, otkupićemo dotrajale suncobrane, po vrlo povoljnim cijenama, što predstavlja dodatni kvalitet naše ponude.

Prilagođavamo se Vašim potrebama

Naše proizvode radimo u malim serijama, pa tako imamo mogućnost da se maksimalno prilagodimo Vašim zahtjevima. Poštujući Vaše želje, uz naše iskustvo i tehničko znanje, zajedno ćemo doći do najboljeg i najelegantnijeg rješenja.

Naš zajednički cilj je unapređenje Vašeg poslovanja

Naši proizvodi će Vam u tome pomoći

Naši klijenti

0
Godina
0+
Zaposlenih
0
Zemalja
0k
Zadovoljnih korisnika